Social Icons

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Eyeliner: Ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου


Yπάρχουν τρικ και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις αυτό το πολύτιμο beauty προϊόν, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει μόνο 1 τρόπος να φορέσεις το eyeliner.

Για κάθε σχήμα ματιών υπάρχει και το κατάλληλο μακιγιάζ με eyeliner! Αν για παράδειγμα έχεις αμυγδαλωτά μάτια καλύτερα να κάνεις μια γραμμή σύριζα στη ρίζα των βλεφαρίδων σου, τονίζοντας το υπέροχο σχήμα σου, παρά να προσπαθήσεις να κάνεις το κλασικό cat eye μακιγιάζ με έντονο eyeliner που «ξεφεύγει» από το περίγραμμα των ματιών σου.

Μάθε λοιπόν ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να φορέσεις το eyeliner, ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου:

-Αν δεν έχεις μεγάλο «καπάκι»:

Εδώ το eyeliner γίνεται ο σύμμαχος σου για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα. Χρησιμοποίησε το στη βάση των βλεφαρίδων και μη φοβηθείς να τραβήξεις τη γραμμή πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών και να δημιουργήσεις το τέλειο cat eye look.

-Αμυγδαλωτά μάτια:

Το σχήμα των ματιών σου είναι από μόνο του εντυπωσιακό, οπότε το eyeliner γίνεται απλά ένας τρόπος για να το τονίσεις. Φόρεσε το σύριζα στη βάση των επάνω βλεφαρίδων, ακολουθώντας το φυσικό σου σχήμα, από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία των ματιών.

-Μάτια με καθοδική φορά:

Κάνε ένα lift στο βλέμμα σου, με το σωστό μακιγιάζ! Τόνισε την εσωτερική γωνία των ματιών με μια σκιά με λάμψη και άφησε άβαφη την εξωτερική γωνία. Από την εσωτερική γωνία μέχρι τη μέση το eyeliner πρέπει να ακολουθεί το φυσικό σχήμα των ματιών σου, από τη μέση και μέχρι την εξωτερική γωνία, ξεκίνα να τραβάς σταδιακά λίγο πιο επάνω τη γραμμή, χωρίς βέβαια να φαίνεται η διαφορά.

-Στρογγυλά μάτια:

Το eyeliner πρέπει να δημιουργεί ένα πιο αμυγδαλωτό, εξωτικό σχήμα. Παίξε με την εξωτερική γωνία των ματιών σου, χρησιμοποιώντας το eyeliner ως οδηγό για να ανεβάσεις το βλέμμα σου.

-Safe επιλογή για κάθε σχήμα ματιών:

Αν συνεχίζεις να μην τα καταφέρνεις με το eyeliner, ακολούθησε την πιο safe επιλογή: Χρησιμοποίησε ένα μαύρο μολύβι σαν οδηγό. Σχεδίασε μια γραμμή σύριζα με τη γραμμή των επάνω βλεφαρίδων και δημιουργώντας μια γωνία στην εξωτερική γωνία των ματιών, σχεδίασε άλλη μια πιο αχνή γραμμή παράλληλα με την πρώτη. Κάνε blending τις δύο γραμμές και τόνισε την κάτω με το eyeliner σου.

real.gr
 
Blogger Templates